Creix any rere any el nombre d’escolars que visiten el Museu de Vestits de Paper de Mollerussa

El Museu de Vestits de Paper de Mollerussa ha rebut la visita de 8.500 persones l’any 2019. Una xifra inferior a les 9.500 del 2018, però que consolida l’espai com un referent cultural a la comarca, especialment entre els infants. De fet, el nombre d’escolars que visiten la col·lecció creix progressivament. Prop de 900 van apreciar-la el curs passat i enguany s’espera que siguin més d’un miler.

El Museu ha aprofitat el fet per estrenar aquest 2020 el personatge de ‘La Botonet’. La figura, creada pel Centre d’Expressió Artística El Solaç, vol ser una eina més per mantenir viva la història i confecció dels vestits de paper entre les noves generacions. Una vintena de tallers i activitats temàtiques també ho faciliten.

La bona salut del Museu també va lligada a l’increment de vendes del forfet turístic, que hi permet l’accés. Des del mes d’abril del 2018 se’n van despatxar 185 unitats, una xifra que durant tot el 2019 va pujar a 664. Recordar que els forfets turístics també inclouen l’entrada a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell així com una visita guiada a l’Estany d’Ivars i Vila-sana.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.