Creu Roja del Pla d’Urgell atén 50 famílies des del març, la meitat de les quals per primer cop

La Creu Roja del Pla d’Urgell ha atès més de 150 persones durant l’any 2020. Des de l’inici de la pandèmia, una cinquantena de famílies han sol·licitat la seva ajuda, la meitat de les quals ho ha fet per primer cop. A banda de subministrar aliments, l’entitat ha repartit des del maig un centenar de targetes per comprar en supermercats, cadascuna de les quals valorada en cent euros. Paral·lelament ha fet acompanyament telefònic als usuaris objecte de patir solitud. Malgrat les dificultats, preveuen garantir els ajuts fins a almenys la primavera.

A més, la Creu Roja ha atès enguany un major nombre de famílies amb fills i en situació de vulnerabilitat i per consegüent ha repartit més productes infantils. En aquest sentit, ha donat el tret de sortida a la tradicional campanya de recollida de joguines, que preveu que serà complicada sense les activitats habituals i el repte d’abastir entre 250 i 300 infants.

La campanya s’articula a través de les aportacions de joguines que es poden fer a la Creu Roja i també de les donacions monetàries a les Guardioles per un somriure que s’han habilitat en una quarantena de comerços de la comarca. Per enguany, l’entitat ha demanat especialment que les joguines fomentin el joc en grup i ha recordat que han de ser noves, no sexistes i no bèl·liques.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.