Creu Roja Joventut engega la 26a edició de la recollida de joguines

Un any més Creu Roja Joventut inicia la campanya “Els seus drets en joc”, una iniciativa que té com a objectiu garantir el dret dels infants al joc i recollir joguines per a nens i nenes en situació de vulnerabilitat.

Des de l’entitat calculen que gràcies a la renda garantida a través de la qual s’asseguren els mínims d’una vida digna a les famílies que es troben en situació de pobresa, el nombre d’infants en risc d’exclusió social disminuirà respecte anys anteriors.

Tot i així al Pla d’Urgell a través de la campanya “Els seus drets en joc” es repartiran fins a 300 joguines per tots els infants que no gaudeixen de la mateixa fortuna.

Pel que fa a la gran recollida s’instal·laran diferents punts de recapte a les botigues  de joguines de la comarca al llarg del dia 8 de desembre.

Com a novetat la Biblioteca comarcal Jaume Vila col·labora amb la iniciativa realitzant una recollida de llibres i àlbums il·lustrats des de l’1 de desembre fins al dia 19. També, els centres escolars s’hi sumen a través de la campanya “Una classe, una joguina” on cada alumnes aporta 1€ i cada classe una joguina.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.