Creu Roja Pla d’Urgell realitza un taller de ball intergeneracional

Els joves participants del Casal d’Estiu de Creu Roja i els usuaris del projecte enrEDA’T de la mateixa entitat, han estat els protagonistes d’aquest taller intergeneracional de ball que han organitzat des de Creu Roja del Pla d’Urgell amb l’objectiu que els participants socialitzin entre ells i a la vegada es mantinguin actius físicament.

Durant l’estiu mitjançant el Casal d’Estiu la Creu Roja vol garantir que tots els infants, independentment de la seva situació socioeconòmica, puguin accedir a activitats de lleure durant el període de vacances escolars.

D’altra banda a través del projecte enrEDA’T que està adreçat a persones de més de 65 anys, els usuaris realitzen activitats setmanals com caminades pel municipi o els tallers de manualitats que potencien la socialització dels participants.

Després de l’èxit que ha tingut la realització d’aquest taller on s’han fusionat per primera vegada als usuaris de dos programes diferents de Creu Roja, s’espera poder seguir oferint aquest tipus d’activitats on els diversos col·lectius que formen l’entitat del Pla d’Urgell, poden treballar conjuntament i aprendre uns dels altres.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.