Crida de voluntariat per al Gran Recapte al Pla d’Urgell que tindrà lloc divendres i dissabte d’aquesta setmana

El Gran Recapte d’aliments al Pla d’Urgell compta avui dia amb la col·laboració de només un centenar de voluntaris, una cinquantena menys que durant la jornada de l’any passat. Per aquest motiu, des del Consell Comarcal del Pla d’Urgell s’ha volgut fer una crida a la població perquè participin en la cita, especialment cobrint la franja horària de divendres al matí, on més manca de col·laboradors hi ha.

Cal destacar, que en l’àmbit comarcal, la jornada d’enguany servirà per ajudar a 1.861 persones necessitades, de les quals 772 són menors d’edat, i que són usuàries del Centre de Distribució d’Aliments del Pla d’Urgell. Així mateix, hi ha el repte de superar els 21.000 quilograms d’aliments que es van recollir en l’edició de l’any passat.

D’aquesta manera, es tornaran a habilitar punts de recollida en diferents indrets de Mollerussa com a les cadenes de supermercats Plusfresc, Caprabo o Lidl, les quals col·laboren amb el centre, així com a tots els municipis de la comarca, amb l’objectiu de recaptar aliments i productes bàsics específics.

Cal afegir, que durant el 2018, el Centre de Distribució d’Aliments comarcal ha prestat ajuda a 313 persones més respecte a l’any passat. I que en aquesta desena edició del Gran Recapte, es repartiran fins a 250.000 bosses reutilitzables en el conjunt de Catalunya.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.