Crims, delictes, lladres i serenos, protagonistes del 32è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya

El relat de contes serà una de les activitats, dirigides a les escoles, que es duran a terme en el marc del 32è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, que tindrà lloc del 17 al 30 d’aquest mes d’abril. Està previst que més de 3.000 infants i joves de centres educatius del Pla d’Urgell i d’altres punts de la província, com ara Cervera, Sort i la ciutat de Lleida participin en aquestes visites, en les quals podran conèixer a un escriptor o il·lustrador.

El Saló exposarà més de 4.500 llibres adreçats a infants i joves de fins a 15 anys, sent la mostra més gran d’arreu de l’Estat espanyol. L’eix central d’enguany serà el dels crims i els delictes. D’entre les exposicions programades en el marc del Saló, n’hi ha una que recorrerà la trajectòria de Joaquim Carbó, coincidint amb el 50è aniversari de la primera publicació del llibre La casa sota la sorra. La visió d’aquesta obra serà plasmada per 30 il·lustradors.

La inauguració del Saló tindrà lloc aquest diumenge a les 11 del matí i comptarà amb la participació de la presidenta del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, Reina Duarte, i la directora de la institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs.  Tot seguit s’iniciaran les més de 50 activitats programades fins al proper 30 d’abril.

D’entre els autors convidats, destaquen Salvador Comellas, Santi Baró o Arturo Padilla.  Enguany s’ha recuperat la trobada d’intercanvi d’experiències amb les biblioteques de la demarcació de Lleida i, també en el marc del saló, tindrà lloc l’assemblea del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.