Curs de tres mesos per aprendre a fer vestits de paper

El Museu de Vestits de Paper engegarà a l’octubre aquesta iniciativa per incentivar la participació a la 58a edició del concurs al desembre

El Museu de Vestits de Paper ja prepara el 58è Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa, que ha de tenir lloc el 17 de desembre. I per motivar a la participació, a partir del mes d’octubre i fins a la setmana del certamen oferirà un curs cada dilluns al matí, dia festiu a l’equipament, adreçat a totes aquelles persones que vulguin confeccionar un peça per a concursar. L’objectiu és ajudar-les i oferir-los un espai i les eines necessàries per fer-ho en el taller que té el museu.

El curs, que serà impartit per Marta Fabra, de l’Acadèmia Liro-Liro de Lleida, es farà de 10 del matí a 1 del migdia cada dilluns i té un cost de 65 euros per participant.  Aquest és el primer cop que s’organitza un curs d’aquestes característiques, tot i que habitualment cada any per aquestes dates s’oferien tallers d’un dia per aprendre tècniques concretes amb la voluntat de completar la confecció d’un vestit com pot ser l’aprenentatge de l’elaboració de fil de paper, entre altres.

Així mateix, i amb la voluntat de fomentar l’art de la modisteria també està previst que a partir del pròxim gener i fins al juny s’ofereixi un taller de costura, també els dilluns al matí, també de la mà de Marta Fabra, de l’Acadèmia Liro-Liro de Lleida. En aquest cas, s’oferirien dos torns de dues hores cada un: de 10 a 12 del matí i de 12 a 2 del migdia. L’import per participar-hi seria de 50 euros per persona.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.