Darrer ball per trobar relleu generacional a l’Agrupació Sardanista de Torregrossa

L’Agrupació Sardanista de Torregrossa necessita un relleu generacional per continuar viva. Tot i que l’entitat compta actualment amb 150 socis, cap d’ells ha presentat candidatura per encapçalar-la i dirigir les activitats que organitza. Com per exemple, l’Aplec de la Sardana del municipi, que aquest dissabte ha complert el seu 25è i de moment darrer aniversari.

El darrer aplec sardanista a Torregrossa ha estat novament un èxit i ha aplegat prop de 300 persones d’arreu de la comarca i proximitats, entre elles els músics de la Cobla Jovenívola d’Agramunt i la Bellpuig Cobla, que han amenitzat la cita. Per aquest motiu, l’Agrupació ha viscut una jornada de sentiments creuats, però marcada per l’esperança.

Així mateix, les trobades sardanistes i les ballades amb la gent gran de cada dimecres de l’any són les altres dues activitats que l’Agrupació Sardanista de Torregrossa deixarà de fer. Tanmateix, l’entitat ha assegurat que part dels seus membres es comprometen a mantenir viva la sardana al municipi tot organitzant ballades en les festes populars o activitats en col·laboració amb l’Ajuntament de la vila.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.