David Saldoni felicita els 30 anys del Pla i anima a treballar per la concertació territorial per sumar

David Saldoni, president de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) ha presidit l’acte de celebració del 30è aniversari de comarca del Pla d’Urgell, que s’ha celebrat en el marc de la 146a Fira de Sant Josep. Saldoni, ha animat a la resta del territori a seguir amb l’exemple de la comarca del Pla d’Urgell i treballar amb el nou repte de les concertacions territorials per desenvolupar polítiques de desenvolupament econòmic.

Els actes commemoratius del Dia de la Comarca van començar el diumenge al matí amb una rebuda institucional a l’Ajuntament de Mollerussa a la que va seguir una visita al recinte firal de tota la comitiva d’autoritats.

Per la seva part, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, va insistir en que Mollerussa és la que és gracies a la comarca però també a la inversa en aquesta “doble capitalitat en igualtat de condicions” que exerceixen la capital i la resta de municipis plegats.

Un dinar al Teatre L’Amistat, en el qual l’alcalde en representació de l’Ajuntament ha obsequiat a la resta de municipis de la comarca amb un detall commemoratiu, ha donat per finalitzada la celebració.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.