‘De Vacaciones por los Siete Reinos’, un recull de les localitzacions i els escenaris de Joc de Trons

L’Estany d’Ivars i Vila-sana, en dies d’hivern i boira, podria ser perfectament un dels escenaris d’Invernalia de la sèrie del moment Joc de Trons. De fet, el mollerussenc Jaume Palau, expert en localitzacions de cinema i sèries està recorrent escenaris de pel·lícula per tot l’estat espanyol i també arreu del continent europeu des de fa 17 anys i, en aquest cas, hi troba certa similitud amb alguns dels indrets de la sèrie. Ara fa prop d’un mes que en Jaume va publicar el seu segon llibre, De Vacaciones por los Siete Reinos, que recull les localitzacions i els escenaris de Joc de Trons. Un llibre que, a més, funciona com a guia turística per visitar els indrets més importants de cada ciutat on s’hi ha rodat alguna escena.

El llibre recull totes les localitzacions des de la primera temporada fins la sisena, sent aquesta sisena en la que ha tingut més protagonisme el nostre país. Concretament en 7 dels 10 capítols apareixen indrets de la província de Girona i també, en tota la temporada, llocs com Canet de mar, Peñíscola, Andalusia i Navarra.

L’autor ha posat en venda mil exemplars del llibre que té un cost de 19’90€ i ja es pot trobar a la Llibreria Dalmases de Mollerussa i a la Llibreria Caselles de Lleida, així com també en altres d’arreu de l’estat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.