Demanen 12 anys de presó per a un acusat d’agredir sexualment la seva fillastra menor d’edat al Pla d’Urgell

La Fiscalia de Lleida demana una condemna de 12 anys de presó per a un home, d’uns 60 anys, acusat d’agredir sexualment la seva fillastra menor d’edat al Pla d’Urgell. Segons el ministeri fiscal, els fets es van produir des de l’any 2009 i mentre la víctima tenia 10 anys i fins que en va complir 16. L’home va aprofitar diverses ocasions en què es va quedar a soles amb la seva fillastra per fer-li tocaments i petonejar-la. A més, la va obligar a masturbar-lo i a acariciar-li els genitals en espais com el cotxe o el domicili on vivien, segons l’acusació. El judici tindrà lloc el pròxim dia 18 d’octubre a l’Audiència de Lleida.

Concretament, l’escrit d’acusació assenyala que una vegada l’home va conduir la víctima amb el seu cotxe a un camí rural, on la va obligar a acariciar-li els genitals durant una estona. Les agressions sexuals van continuar al domicili on l’acusat vivia juntament amb la mare i la germana de la seva fillastra. Segons la fiscalia, l’home aprofitava quan es quedava a soles amb la menor per fer-li tocaments. També li agafava la mà per obligar-la a masturbar-lo. Una conducta, que segons l’acusació, va ser reiterada i es va allargar fins que la noia va complir 16 anys.

Amb tot, la fiscalia demana per a l’home 12 anys de presó per un delicte d’agressió sexual continuat amb introducció de membres corporals i l’agreujant de parentiu. Un cop complerta la condemna, se li sol·licita 10 anys de llibertat vigilada, la prohibició d’aproximar-se i comunicar-se amb la víctima durant també 10 anys i la inhabilitació especial per treballar amb menors durant almenys 4 anys. A banda d’això, la fiscalia demana a l’acusat una indemnització de 20.000 euros per a la víctima.


Informa: ACN

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.