Demanen millorar la neteja a les places i els carrers de Mollerussa

Els grups municipals de l’Ajuntament de Mollerussa han mostrat la seva preocupació per la neteja a la ciutat en la sessió plenària d’aquest dijous a la nit. El portaveu del Partit Popular va criticar la manca d’esporga en l’arbrat de la ciutat i les problemàtiques que ha generat, com la quantitat de fulles que s’acumulen als carrers i les places del centre.

Lligat amb això, un altre dels problemes és la presència massiva d’estornells que envaeixen les branques dels arbres de zones com l’avinguda del Canal o el carrer de Belianes, on les defecacions d’aquestes aus també s’acumulen al paviment o al mobiliari urbà. En aquest sentit, tot i que l’alcalde va anunciar que es tornaria a instal·lar un equip sonor per foragitar-los, els republicans van considerar que la solució arriba tard i “no és l’adequada”.

Pel que fa al centre del municipi, el PSC va qüestionar si l’ampliació de l’horari de neteja de l’empresa adjudicatària del servei ha donat resultats òptims.

D’altra banda, l’alcalde també va explicar que la setmana vinent té previst reunir-se amb membres del Govern per abordar la creació de tres nous encreuaments al Carrer de Ferrer i Busquets que millorin la mobilitat al centre de la ciutat.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.