Denuncien amenaces de mort a la gestora del Refugi de Trànsit d’Animals de Mollerussa

EEmsJZDW4AAz-CA

Foto: @KatMacktub / Imatge d’arxiu de l’interior del refugi de trànsit d’animals de Mollerussa

L’ONG Nova Eucària ha denunciat aquest dilluns un “intent d’agressió” i “amenaces de mort” a la gestora del refugi de trànsit d’animals de Mollerussa. En un comunicat que l’organització ha publicat als seus comptes oficials a les xarxes socials ha afirmat que els autors dels fets serien dos homes que s’han presentat a l’equipament, que s’ubica en una nau a la vora de l’estació d’autobusos, i han “colpejat la porta” de l’edifici amb la “intenció de robar a la Lluna, gossa que prové de la cria il·legal”.

Captura de pantalla 2020-02-24 a las 18.21.25

En el comunicat publicat per Nova Eucària s’explica també que les persones que han amenaçat de mort a la gestora serien “els nois a qui la Policia Local va comissar” l’animal per “passejar-lo sense llicència, ni microxip, ni assegurança”. En aquest sentit, fonts del cos de policia municipal han confirmat l’actuació per comissar la gossa.

D’altra banda, en una publicació anterior, l’entitat animalista diu que es tracta d’una gossa de la raça American Stanford, pel qual es “necessita llicència i assegurança”, i explica que quan va entrar el centre “estava molt prima i en ple cel”. També afegeixen que “la cria per part de particulars és una irregularitat recollida al DL 2/2008 que pot suposar fins a 20.000 € de multa, la desatenció és un delicte tipificat al Codi Penal, així com ho són les amenaces”.

Captura de pantalla 2020-02-24 a las 18.16.16

Per aquesta raó Nova Eucària afegeix que s’ha presentat una denúncia aquest mateix dilluns al matí a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Mollerussa. D’aquesta manera, l’entitat animalista ha afegit que també haurà “d’activar protocol especial de seguretat per protegir la integritat física de la nostra gestora i dels nostres refugiats”.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.