Denuncien dues persones per portar material falsificat valorat en més de 18.000 euros a Mollerussa

La Guàrdia Civil intensificarà els controls per prevenir delictes contra la propietat industrial als mercats setmanals

La Guàrdia Civil ha intervingut en el darrer mes material falsificat valorat en més de 18.000 euros durant els controls que ha fet per prevenir possibles delictes contra la propietat industrial i intel·lectual, sobretot als mercats setmanals a Ponent. El cos, amb la col·laboració de la Policia Local de Mollerussa, va aturar el 8 de maig un passat un vehicle que portava 251 peces de roba esportiva, suposadament falsificades, valorades en 10.084 euros als voltants de la capital del Pla d’Urgell. Així mateix, els agents van detectar el 12 de juny passat un altre vehicle a la zona que portava 98 peces valorades en 7.960 euros. En ambdós casos, es van denunciar els conductors per un delicte contra la propietat industrial.

Més controls

La Guàrdia Civil també va desplegar aquest diumenge un dispositiu amb més d’una vintena d’agents al mercat dominical de Torrefarrera (Segrià) amb el propòsit de dissuadir la instal·lació de parades amb peces de roba suposadament relacionades amb delictes contra la propietat industrial.

L’operació policial va començar cap a les 7.30 del matí i, segons la Guàrdia Civil, va servir per evitar els llocs de venda de material falsificat al mercat. Així, els agents van identificar unes 70 persones i 60 vehicles. En aquest cas, no es va intervenir cap material, ja que l’objectiu era dissuasori.

Aquestes actuacions s’emmarquen en un conjunt d’operatius que la Guàrdia Civil intensificarà durant els pròxims mesos en la lluita contra els delictes que afecten la propietat industrial, sobretot en llocs de venda ambulant on es comercialitzen productes que poden ser falsificacions de marques de roba conegudes i de prestigi.


Informa: ACN

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.