Derrota contundent del CFJ Mollerussa al Municipal

Els de Jordi Cortés perden a casa davant l’Hospitalet amb un resultat final de 2-5

El CFJ Mollerussa ha sigut derrotat per l’Hospitalet, segon classificat de la categoria, acabant així amb la ratxa de quatre partits invicta que tenien els de Jordi Cortés des de la jornada 19, dos gols en el començament de la primera i segona part han sigut la clau del matx.

Al minut 8 els del pla d’Urgell veien com un centre els superava amb un gol en pròpia porteria. Uns minuts després, en un remat de cap, Sanku posava el 0-2 a l’electrònic per als visitants, aquests dos gols, però no baixarien la moral als locals que aconseguien retallar diferències al marcador amb un llançament de falta que aconseguiria rematar Jordi Pedrós. El CFJ Mollerussa s’envalentia i Moró perdonava l’empat en l’última jugada dels primers 45 minuts.

A la represa els de Joan Sánchez posaven terra de per mig en rematar un servei de cantonada, els del Pla d’Urgell van perdonar l’empat en una arribada en superioritat que treia la defensa visitant, passat el minut 70 de partit Ander Montori feia pujar l’1-4 al marcador després d’una bona carrera per la banda de Sehou, a l’últim minut de partit Joan Domingo ha vist la targeta roja després de cometre un penal que ha suposat el definitiu 2-5.

Amb aquesta derrota el CFJ Mollerussa es manté en 11a posició a quatre punts del descens que actualment el marca el CP Sant Cristóbal.

Informa: Miquel Miras Fusté