Discrepàncies al consistori de Bell-lloc d’Urgell arran del tancament de les finestretes a l’estació de tren

L’alcalde de Bell-lloc d’Urgell, Ramon Cònsola, diu que el consistori no ha percebut malestar entre els usuaris de l’estació de tren del municipi des que Renfe va tancar-hi a principis d’any les finestretes d’informació i venda de bitllets, i en el seu lloc, va instal·lar-hi una màquina de venda automàtica. La qual però, aquest dimarts es trobava fora de servei.

De fet, el batlle considera que el tancament de les finestretes de venda de bitllets és de “sentit comú” donat que a la localitat només utilitzen la línia R-12 “una mitjana d’onze persones al dia”, segons un estudi facilitat per l’operadora ferroviària al consistori. Recordar que Renfe ha decidit clausurar els punts de venda en les estacions que registraven menys de cent usuaris diaris.

La seva opinió dista de la del grup municipal a l’oposició, Bell-lloc es Mou, que recorda que “segons ha assenyalat CCOO resta comptabilitzar els viatgers que utilitzen els títols ATM” per als seus desplaçaments. A més, el grup creu que el tancament de les finestretes “conduirà al deteriorament de l’estació”. Per això, presentarà una moció en el ple d’aquest dijous demanant la seva reobertura així com d’altres millores a la línia.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.