Doble jornada pedagògica per a més de 220 joves a Mollerussa

Mollerussa ha celebrat aquest dijous al matí dues jornades pedagògiques adreçades als més joves vinculades al món laboral i a l’alimentació, respectivament. Per una banda, el Teatre L’Amistat ha acollit la primera edició de la iniciativa #Jovullser, que ha servit per ajudar a més de 120 joves d’entre 16 i 29 anys de la comarca a trobar el seu lloc en el món laboral a través del contacte directe amb empreses del territori. La trobada ha estat impulsada per la Cambra de Comerç de Lleida amb el suport del Consell Comarcal del Pla d’Urgell i l’Ajuntament de Mollerussa.

Fins a 8 empreses implantades en el territori han explicat als joves inscrits les seves ofertes laborals i quins aspectes valoren més en la seva plantilla. Així mateix també s’ha habilitat una sala per dur a terme tallers més pràctics i dinàmics a través dels quals s’han presentat eines per ajudar en la recerca de feina. Les xarxes socials i les entrevistes laborals han estat els eixos de debat de les activitats impartides per Esther Barqué i Mar Vilaró respectivament.

D’altra banda, un centenar d’alumnes de l’escola Pompeu Fabra de Mollerussa han visitat l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell per endinsar-se en la Cúpula Gustum, un projecte educatiu per donar a a conèixer als escolar com, qui i on es produeixen els aliments que tenim diàriament a taula a través d’una experiència immersiva de 360º. Com a novetat d’enguany, a banda de la instal·lació d’aquesta cúpula inflable també s’han organitzat un seguit d’activitats i joc perquè els infants treballin en grup. Recordar que l’activitat està coordinada per l’Associació Leader de Ponent.


Informa: Ignasi Gómez

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.