Donen tres-cents plats d’estrella Michelin per a residències i entitats socials del Pla d’Urgell

Residències i entitats socials del Pla d’Urgell, com la Llar Terres de Ponent, l’Acudam o Càritas, han rebut aquest dijous al migdia un total de tres-centes racions de menjar cuinat al restaurant La Boscana de Bellvís, amb una estrella Michelin. Es tracta d’una acció solidària impulsada per Provacuno, l’Organització Interprofessional de la Carn de Boví, que ha aportat la matèria primera a l’equip del xef Joel Castanyé. L’objectiu és ajudar en la situació de crisi actual.

En aquest sentit, l’entrega solidària s’ha realitzat en el marc de la presentació de la nova campanya de Provacuno, “Molt fans del que és nostre”, que vol també ajudar, però en aquest cas, als qui treballen al sector de la carn de boví, com els ramaders. En concret, es vol promocionar el consum de carn de boví nacional, especialment per aquest estiu, després que la Covid-19 hagi afectat la demanda, preu i exportacions d’aquest producte.

El president de Provacuno, Eliseu Isla, ha especificat que durant l’esclat de la pandèmia va disminuir la demanda de carn pel sector de la restauració, baixant així el preu d’aquesta. Per contra però, han percebut que s’ha incrementat la seva venda per a domicili en supermercats i carnisseries. No obstant això, no s’ha arribat a compensar el perdut.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.