Dos casos de coronavirus confirmats i menys vianants a Mollerussa en el primer dia laborable de l’estat d’alarma

Salut ha confirmat els dos primers casos de coronavirus a Mollerussa. Es tracta de dues persones, amb pronòstic lleu i que es troben confinades a casa seva en permanent contacte amb el Servei d’Epidemiologia i el CAP de la ciutat. L’Ajuntament de la capital del Pla d’Urgell ha reunit d’urgència avui al matí via telemàtica el comitè del Pla de Protecció Civil Municipal per fer-ne un seguiment de la situació així com per acordar mesures per reforçar la comunicació amb la ciutadania i que aquesta faci un aïllament domiciliari responsable i respecti les distàncies de seguretat en els establiments autoritzats a obrir.

En aquest sentit, en el primer dia laborable de l’Estat d’Alarma, les places i els carrers del centre de Mollerussa presentaven menys vianants dels habituals, alguns es desplaçaven amb mascareta i d’altres amb la intenció d’adquirir-ne. Tanmateix, farmàcies de la zona afirmen que fa setmanes que es troben sense estoc d’aquest producte.

D’altra banda, una altra de les mesures que ha pres l’ajuntament és desactivar la zona blava fins a nou avís i mantenir la suspensió del mercat setmanal. Cal recordar que des del consistori s’ha activat també un servei, Ajude(M)ollerussa, per assistir a les persones vulnerables, ja siguin persones grans o col·lectius de risc, amb l’objectiu de prevenir l’expansió del coronavirus.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.