Dos germans de Mollerussa competiran la setmana que ve als EUA per veure qui pesca millor el blackbass, el peix ‘inteligent’

L’Eric i el Ruben Corbella es dediquen a la pesca del blackbass, conegut com el peix inteligent. Aquests dos germans de Mollerussa viatjaran aquest divendres als Estats Units per participar en un campionat de bass. La pesca ha estat la seva afició des de petits, tot i que fa uns anys que la practiquen com a esport de competició. Aquesta disciplina és, en aquests moments, secundària al conjunt de l’Estat espanyol però s’ha posat de moda als països nord-americans, a més de Mèxic i el Japó. Pescar peixos d’aquesta espècie no és fàcil i implica un esforç físic i mental.

A la competició de Bassmaster també hi aniran, a banda dels dos mollerussencs, una desena de persones d’arreu de l’Estat espanyol. El campionat valorarà tant la feina que facin en equip com a nivell individual. El millor de tots ells passarà a la segona fase, on l’Eric ha quedat classificat dues vegades sent, ara per ara, el que ha obtingut els millors resultats de tota Espanya. Després, arribarà la final, la Bassmaster Classic, on el guanyador s’endu un premi d’un milió d’euros.

Un cop arribin als Estats Units, els dos germans de Mollerussa podran entrenar-se dilluns i dimarts i, a partir de dimecres i fins divendres, tindrà lloc la competició. El que es valora és el pes del peix, que a la zona ronda entre 1 quilo i un quilo i mig. D’aquesta manera, l’Eric i el Ruben hauran de presentar els seus millors 5 peixos del dia i la suma del pes de tots ells decidirà si es classifiquen per a la segona fase del torneig.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.