Dos projectes d’emprenedoria de la Salle Mollerussa, entre els millors de Catalunya

IMG_9786
El centre escolar La Salle Mollerussa va adjudicar-se aquest passat dissabte dos segons premis al concurs Eduemprèn, un certamen que recull els 70 millors projectes d’emprenedoria de tota Catalunya. Després de ser avaluats per diversos jurats, els dos treballs del centre mollerussenc van obtenir la segona posició a la modalitat de Pòster i Projecte.
2019-06-15 11.01.08

Per una banda, la idea “Wondered” va ser reconeguda a la categoria Pòster pel disseny d’una aplicació que a través de diferents jocs i tallers pretén inculcar la igualtat de gènere i el respecte als més joves. Aquest repte i la seva solució s’explica mitjançant un cartell publicitari.

D’altra banda, “Healthy Gloves” va ser premiat com el segon millor projecte. En aquest cas però, el treball del centre de la capital del Pla d’Urgell es vertebra en la creació d’un guant de roba impermeable amb la voluntat de substituir els guants de plàstic (contaminants pel medi ambient) que s’ofereixen i utilitzen habitualment a les benzineres. Així mateix, el teixit també serviria per protegir l’usuari del combustible i de l’AdBlue, corrosiu per a la pell.


Informa: Redacció

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.