“Dumbo”, “Dolor y Gloria” i “La Mujer de la Montaña” a la Cartellera de Mollerussa

MOLLERUSSA-04-14-2-768x1086


VENDA D’ENTRADES AQUÍ


DUMBO:

Dissabte 13 d’abril – 17:15h

Diumenge 14 d’abril – 17:15h

Dimarts 16 d’abril – 17:15h

Sinopsis: Holt Farrier compta amb l’ajuda dels seus fills Milly i Joe per tenir cura d’un elefant acabat de néixer les orelles gegants li fa ser la riota en un Circ que no passa pel seu millor moment. La família circense de Holt inclou a més a la senyoreta Atlantis, Rongo, Pramesh Singh i el seu nebot, La grandiosa Catherine i el magnífic Iván. Max Medici amo del circ, es decep en saber sobre les enormes orelles del petit paquiderm fins que descobreix que és capaç de volar, portant al circ de retorn a la prosperitat.

DOLOR Y GLORIA:

Dissabte 13 d’abril – 22:15h

Diumenge 14 d’abril – 19:45h

Dilluns 15 d’abril – 22:00h

Dimarts 16 d’abril – 19:45h

Sinopsis: Salvador Mallo és un aclamat director de cinema en el seu ocàs. La seva memòria el portarà fins a la seva infància al poble valencià de Paterna en els anys 60 al costat dels seus pares, als seus primers amors, el seu primer desig, la mare, la mortalitat, el seu primer amor adult ja en el Madrid dels 80, el mal de la ruptura d’aquest amor quan encara era viu i palpitant, l’escriptura com a única teràpia per oblidar el inoblidable, el primerenc descobriment del cinema i el buit, l’incommensurable buit davant la impossibilitat de seguir rodant.

LA MUJER DE LA MONTAÑA

Dissabte 13 d’abril – 19:45h

Sinopsi: Als seus cinquanta anys, Troba, professora de cant, declara la guerra a la indústria local de l’alumini, que està contaminant seu país. Per a això, pren tot tipus de riscos per tal de protegir el medi ambient a Islàndia. Però la seva situació podria canviar amb l’arribada inesperada una carta que dóna llum verda per fi als seus tràmits d’adopció d’una nena.


Informa: Bernat Callau

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.