El 29è Premi Literari de Novel•la Breu Ciutat de Mollerussa rep 42 originals de l’àmbit català

Premi Literari-1

El jurat i els guanyadors del Premi de Novel·la Breu de l’any 2016. FOTO: Ajuntament de Mollerussa.

 

La 29a edició del Premi Literari de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa ha rebut un total de 42 originals procedents de diferents punts de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià. Es tracta d’una xifra similar a les 48 obres que es van presentar en l’anterior edició i que va assolir el rècord de tots els anys d’història d’aquest certamen.

El jurat, integrat pels escriptors Pep Coll, Ramon Rubinat, Albert Villaró, la directora de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, Diana Solé, i el també escriptor Josep Borrell, que actua com a portaveu, donarà a conèixer el seu veredicte en un acte literari que es farà el proper 21 d’abril en el marc de les Festes de Sant Isidori. El premi està dotat amb 5.000 euros i, a criteri del jurat, també es concedeix un accèssit de 1.000 euros. Pel que fa a la primera edició de l’obra guanyadora, serà Pagès Editors qui la dugui a terme.

Cal recordar que el jurat del 28è Premi Literari de Novel·la Breu “Ciutat de Mollerussa” va escollir l’obra Els fruits vermells, de l’escriptor de Vic Lluís Vilarrasa, com a guanyadora, una obra que serà presentada pel seu autor a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila el proper 2 de març a les 8 del vespre.  L’accèssit va ser per a El calaix dels vols perduts, de Jesús M. Tibau, veí de Tortosa.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.