El 30è Premi Literari de Novel•la Breu Ciutat de Mollerussa rep 46 originals de l’àmbit català

guanyadora-i-jurat

La 30a edició del Premi Literari de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa ha rebut un total de 46 originals procedents de diferents punts de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià. Es tracta d’una xifra similar a les 42 obres que es van presentar en l’anterior edició.

El jurat, que enguany compta amb novetat de l’escriptora i periodista Llúcia Ramis que ocupa el lloc de Ramon Rubinat que es va acomiadar l’any passat i a la qual acompanyaran els escriptors Pep Coll,  Albert Villaró, la directora de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, Diana Solé, i el també escriptor Josep Borrell, que actua com a portaveu, donarà a conèixer el seu veredicte en un acte literari que es farà el proper 6 d’abril en el marc de les Festes de Sant Isidori. El premi està dotat amb 5.000 euros i, a criteri del jurat, també es concedeix un accèssit de 1.000 euros. Pel que fa a la primera edició de l’obra guanyadora, serà Pagès Editors qui la dugui a terme.

Cal recordar que el jurat del 29è Premi Literari de Novel·la Breu “Ciutat de Mollerussa” va escollir com a guanyadora l’obra Han entrat a casa, de l’escriptora d’Almoster Rosa Pagès, una obra que serà presentada a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila el proper 1 de març a les 8 del vespre, en un acte en el qual l’autora estarà acompanyada per l’alcalde Marc Solsona, l’escriptora lleidatana Montse Sanjuan i l’editor Lluís Pagès.

 

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.