El 31è Premi Literari de Novel•la Breu Ciutat de Mollerussa rep 37 originals de l’àmbit català

PREMIATS-JURAT-I-AUTORITATSEls dos premiats de l'edició passada juntament amb els membres del jurat i les autoritats.

La 31a edició del Premi Literari de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa ha rebut un total de 37 originals procedents de diferents punts de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià. Es tracta d’una xifra lleugerament inferior als 46 textos que es van presentar en l’anterior edició.

El jurat encarregar de valorar tots els originals el formen l’escriptora i periodista Llúcia Ramis, els escriptors Pep Coll i Albert Villaró, la directora de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, Diana Solé, i el també escriptor Josep Borrell, que actua com a portaveu. El veredicte es donarà a conèixer en un acte literari que es farà el proper 26 d’abril en el marc de les Festes de Sant Isidori. El premi està dotat amb 5.000 euros i, a criteri del jurat, també es concedeix un accèssit de 1.000 euros. Pel que fa a la primera edició de l’obra guanyadora, serà Pagès Editors qui la dugui a terme.

Cal recordar que el jurat del 30è Premi Literari de Novel·la Breu “Ciutat de Mollerussa” va escollir com a guanyadora l’obra La coquessa, de l’escriptor de Barcelona, Jaume Aubanell, una obra que serà presentada a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila el proper 7 de març a les 8 del vespre, en un acte en el qual l’autora estarà acompanyat per l’alcalde Marc Solsona. Pel que fa a l’accèssit, dotat amb 1.000 euros, va ser per l’autora local Helena Rufat per l’obra Tardes de bar.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.