El 32è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya obre el període d’inscripció per a les visites escolars

Una visita escolar a la passada edició del Saló del Llibre Infantil i Juvenil.

 

El 32è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, que se celebrarà del 17 al 30 d’abril i per segon any consecutiu a L’Amistat, ha obert ja i fins a l’11 d’abril el període d’inscripció per a les visites dels centres educatius, que l’any passat van aplegar 3.000 escolars d’arreu de Catalunya. L’alumnat que hi participi podrà conèixer de primera mà el treball de 8 escriptors i il·lustradors en aquesta ocasió. A més a més, podrà recórrer amb visites guiades les diferents exposicions que composen aquest saló, l’únic d’aquestes característiques que se celebra als Països Catalans i el més gran de l’estat espanyol pel que fa a volum de llibres que s’hi exposa (més de 4.500 volums). El saló és promogut pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) i organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Mollerussa, a través de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila.

Les escoles interessades a visitar el saló hauran de concertar el dia i l’hora de la visita trucant al Centre de Recursos del Pla d’Urgell al telèfon 973 60 48 99 de 9 a 13 i de 15 a 17 hores. Cada dia, durant les visites escolars, els infants i joves assistents podran conèixer un escriptor o il·lustrador, en funció de l’edat dels visitants. Es faran tres sessions diàries: a les 9.30, a les 11 i a les 15.30 hores.

Està previst que hi participin Santi Rovira, el dia 18 amb Contes llunàtics i el 19 amb Contes dins una ampolla); Núria Feijoó (dia 20), Pep Molist (dia 21), Santi Baró (dia 25), Anna Mongay (dia 26), Joan de Déu Prats (dia 27), Salvador Comelles (dia 28) i Arturo Padilla (dia 29). A més, el dia 25 es farà per a les escoles bressol l’espectacle Xino, xano: un espectacle per als més petitons, a càrrec de Fes-t’ho Com Vulguis.

A la passada edició del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya es va rebre la visita de més de 12.000 persones, una xifra similar a la de l’edició anterior, gràcies a un increment del públic familiar, sobretot en cap de setmana, amb gent provinent de diferents punts de Catalunya per participar en les activitats programades. Del total de visites, al voltant de 5.300 van correspondre a persones al marge de les visites escolars organitzades, mentre que 3.600 van participar en les diferents activitats i altres 3.000 van ser en visites d’escolars.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.