El 33% dels ciutadans de Mollerussa ja han votat a les 14 h

Aquest matí els sis candidats a l’alcaldia han votat en els diferents col·legis electorals

Un total de 8.872 mollerussencs i mollerussenques estan cridats avui a les urnes. A les 9:00 h del matí han obert puntualment els tres col·legis electorals de la capital del Pla d’Urgell sense notificar cap incidència.

El candidat a l’alcaldia més matiner en exercir el seu dret a vot ha estat Joan Simeón del Partit Popular que ha votat a les 10 del matí a l’Escola Municipal de Música.

El candidat d’ERC, Engelbert Montalà, ha estat el segon dels sis candidats a votar aquest diumenge i ho ha fet al col·legi electoral de La Salle Mollerussa.

Al mateix col·legi electoral ha votat Raül Aguilar, candidat de Junts, que ha denunciat l’entrega de sobres a gent gran per part d’altres partits en l’inici de la jornada electoral.

A les 11 i al col·legi electoral del Carme ha votat Josep Miquel Varea, alcaldable de la CUP per Mollerussa, formació que intenta entrar per primera vegada al consistori.

Joel Bastons, que encapçala la candidatura del PSC per segona vegada, ha votat a La Salle a les 11:30 h recalcant la importància d’aquests comicis.

L’actual alcalde de Mollerussa, Marc Solsona que es presenta a la reelecció amb la nova marca Mollerussa Primer, ha votat el darrer dels candidats al col·legi de la Salle i acompanyat de la seva família.

A les 14:00 h la participació a Mollerussa ha estat d’un 33,07%, lleugerament inferior respecte els anteriors comicis municipals, decreixent gairebé 200 persones i 2,22 punts. Els col·legis tancaran, com és habitual, a les vuit del vespre.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.