El 33è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya obre la inscripció per a les visites dels centres escolars

Una de les visites escolars de la passada edició. FOTO: Ajuntament de Mollerussa

 

El 33è Saló del Llibre Infantil i Juvenil, que se celebrarà al Teatre L’Amistat, obre avui el període d’inscripcions per a les visites dels centres educatius, que l’any passat van aplegar 3.500 escolars d’arreu de la geografia catalana, que van participar de les 110 visites organitzades. Els escolars que hi participin podran conèixer de primera mà el treball de 6 escriptors i il·lustradors. A més a més, podran recórrer les diferents exposicions que composen aquest saló, l’únic d’aquestes característiques que se celebra als Països Catalans i el més gran de l’estat espanyol pel que fa a volum de llibres que s’hi exposa (més de 4.500 volums). El saló és promogut pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) i organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Mollerussa, a través de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila.

Els sis autors que seran presents en aquesta edició del saló, la quinzena consecutiva que se celebra a la capital del Pla d’Urgell, oferiran tres sessions diàries i, tots venen amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes. L’agenda dels autors començarà dijous 4 amb la il·lustradora Mercè Canals, en una xerrada pràctica adreçada a cicle inicial. Seguirà divendres dia 4 amb el també l’il·lustrador Ignasi Blanch. L’escriptor Jaume Copons intervindrà dilluns i Àngel Burgas ho farà dimarts dia 9, en aquest cas per a joves i alumnes de cicle superior al igual que Joan Antoni Martín Piñol, que serà l’autor previst per dimecres dia 10. Tancarà la presència d’autors l’escriptora i periodista Elisenda Roca, dijous 11.

A banda d’aquests sis autors, també s’ha previst sessions de contes per acollir les visites guiades de l’alumnat de les escoles bressol i d’educació infantil de P-3 a P-5. Així, dimarts dia 2 Glòria Arrufat protagonitzarà l’espectacle de contes sota el títol El gat amagat. Dimecres la sessió titulada Bufaré, bufaré i Mollerussa em cruspiré! Anirà a càrrec de Pati de Contes i dimecres la mateixa companyia oferirà Cançons que canten contes.

Les escoles interessades a visitar el saló hauran de concertar el dia i l’hora de la visita fins al 26 d’abril trucant al Centre de Recursos del Pla d’Urgell al telèfon 973 60 48 99 de 9 a 13 o de 15 a 17 hores.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.