El 34è Saló del Llibre Infantil i Juvenil esdevé l’aparador de 5.000 meravelles editorials fins al 23 d’abril

El Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya que es celebra a Mollerussa ha obert aquest matí les seves portes per tal d’acollir durant gairebé dues setmanes milers de nens i nenes i famílies per gaudir de més de 5.000 llibres que recorren els grans gèneres de la literatura.

El saló es complementarà amb una vintena d’activitats complementàries adreçades al públic familiar en cap de setmana i també al professional. També el certamen acollirà un any més la semifinal de les terres de Lleida del XIV Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta el dia 19 d’abril i el dia 23, per celebrar Sant Jordi i com a punt i final del certamen, es farà la 7a Marató de Lectura “Llegim en veu alta”, una activitat de Mollerussa, Municipi Lector en el qual des de les 9 del matí i fins les 9 del vespre tothom que ho vulgui llegirà textos amb Mirada de dona, tema escollit enguany.

El saló serà utilitzat en horari lectiu pels centres escolars, mentre que la resta d’horari i els caps de setmana estarà obert al públic en general. Els horaris són de dilluns a divendres de 9 a 13 i de 15 a 20 hores i els dissabtes i diumenges d’10.30 a 14 i de 16 a 20 hores.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.