El 34è Saló del Llibre Infantil i Juvenil serà ‘L’aparador de les Meravelles’ de l’11 al 23 d’abril a Mollerussa

Mollerussa es convertirà en l'”Aparador de les meravelles” en el marc del 34è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya de la mà de prop de 5.000 llibres de diferents gèneres de la literatura. Un certamen que arrencarà el proper dia 11 d’abril i que enguany s’allargarà un dia més en motiu del dia de Sant Jordi.

El saló comptarà amb diferents mostres entre les que destaca Mecanoscrit del segon origen en la que,  amb motiu del centenari del naixement de Manuel de Pedrolo i sota la coordinació d’Ignasi Blanch, una trentena d’il·lustradors presenten la seva mirada sobre aquest clàssic. Una altra de les exposicions significatives serà Encadena que encadenaràs o el conte del Marc i la pastissera, una experiència nascuda del projecte Mollerussa, Municipi Lector en la que han participat alumnes des de P-3 a Batxillerat dels 7 centres educatius de la ciutat els quals han col·laborat per escriure i il·lustrar un conte.

El certamen acollirà un any més la semifinal de les terres de Lleida del XIV Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta el dia 19 d’abril i el dia 23, per celebrar Sant Jordi i com a punt i final del certamen, es farà la 7a Marató de Lectura “Llegim en veu alta”, una activitat de Mollerussa, Municipi Lector en el qual des de les 9 del matí i fins les 9 del vespre tothom que ho vulgui llegirà textos amb Mirada de dona, tema escollit enguany.

Pel que fa a les activitats per al públic familiar, les titelles, els contes, la música i el teatre faran companyia als llibres durant el cap de setmana amb una extensa programació.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.