El 51è Concurs Nacional de Vestits de Paper comptarà amb 72 participants d’arreu de l’Estat

Fins a 72 creacions fetes per modistes d’arreu de l’Estat es podran veure aquest dissabte a la 51a edició del Concurs Nacional de Vestits de Paper de Mollerussa. D’aquestes, quaranta participen a la categoria de Moda Actual, 17 a la de Fantasia i 15 a la d’Època. A més, enguany s’ha pràcticament doblat el nombre de concursants a la categoria de nines Barbie, arribant a la seixantena.

Un jurat conformat per l’editor-director de la revista Pasarela de Asfalto Luxury Edition, Francisco José Pavón, a més dels dissenyadors Manu Sánchez, Jaime Piquer i José Rivero, i també la modista mollerussenca Ramona Santallusia, serà l’encarregat de valorar les diferents propostes.

La vetllada inclourà un espectacle d’homenatge a la capitalitat de la sardana, amb un concert que inclourà la peça dedicada als vestits de paper, interpretada pel professor de tenora de l’Escola de Música de Mollerussa, Jordi Guixé, i el pianista Bernat Bonjorn i que estarà ballada per la Colla Estol-Espígol d’Agramunt. A més, també es podrà veure la reproducció en paper dels vestits sardanistes exposats aquests dies al museu.

El concurs repartirà gairebé 13.000 euros en premis en metàl·lic distribuïts entre les tres categories participants. Al palmarès s’incorpora enguany un guardó per al Millor Complement, patrocinat per la botiga Guasch de Lleida.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.