El Banc de Recursos dóna 10 ordinadors a l’Acudam

NDPRA

  • Aquesta donació d’ordinadors ha estat possible gràcies al projecte “Pont Solidari” de la Fundació Banc de Recursos

El Pont Solidari és el servei en xarxa que gestiona ofertes de recursos excedents d’empreses a fi de donar-los una sortida alternativa cap a entitats adients i en un temps raonable, perquè puguin ser utilitzats o reutilitzats tant en països en vies de desenvolupament com en les entitats del Tercer Sector. En aquest cas, ACUDAM s’ha beneficiat d’aquesta iniciativa i el Banc de Recursos de Lleida li ha lliurat 10 ordinadors complets i 3 impressores. ACUDAM destinarà aquesta donació de pc’s a renovar part de la sala d’informàtica de l’entitat, millorant així la qualitat tècnica de l’aula i també en actualitzar alguns dels ordinadors dels diferents professionals que hi treballen i que necessiten una actualització dels seus equips de treball per poder oferir un millor servei i guanyar en eficiència.

Aquests ordinadors formen part d’una partida provinent de l’administració d’Hisenda a Lleida i han estat recondicionats, netejats i preparats  pels Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida i el grup de desenvolupadors de Google de Lleida, de forma solidària i en col·laboració amb el Banc de Recursos de Lleida.

El Banc de Recursos ha assenyalat que en la mesura de lo possible tornarà a fer front a noves peticions de l’entitat del Pla d’Urgell a fi de poder acabar de renovar la sala d’informàtica de l’entitat. ACUDAM agraeix aquesta donació i es calcula que podria arribar fàcilment a un valor total aproximat de 2.000 €.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.