El bellvisenc Antonio Morales participa en un repte solidari de 600 km per recaptar aliments

El bellvisenc, Antonio Morales, ha estat un dels tretze atletes que han participat en el repte solidari “Non-Stop Aliments: El camí de l’esperança”, que es va disputar entre el 24 i el 29 d’agost, i ha servit per recaptar més de 10.000 quilograms de menjar per al Banc d’Aliments. El recorregut de la prova era de 600 quilòmetres a peu amb sortida des de comarques gironines i amb arribada a les Terres de l’Ebre. Morales, per motius de calendari, va participar-hi en dues jornades, fent un total de 55 i 45 quilòmetres en cadascuna. Diu que va ser una experiència “dura” a causa de “l’estat malmès dels senders” però també “molt maca”.

De fet, paral·lelament a la seva participació a la cursa, Morales va impulsar una campanya de recaptació d’aliments a Bellvís amb la col·laboració de l’ajuntament i quatre establiments locals, que van servir com a punt de recollida. En total, els veïns i veïnes van donar uns 190 quilograms de menjar. Xifra que s’incrementarà gràcies a l’aportació econòmica del consistori.

Morales sol entrenar individualment o amb el grup Víkings de Bellvís i és membre també del Grup Excursionista Serralada de Mollerussa. Actualment, prepara el seu següent repte: la Canfranc-Canfranc. La prova està prevista pels pròxims 12 i 13 de setembre.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.