El bus de la Salut fa parada a Mollerussa

El bus de la Salut fa parada aquesta setmana a Mollerussa. Es tracta d’un projecte mèdic que permetrà conèixer l’estat de salut de les artèries i la prevalença de malalties renals ocultes, s’ha situat des del dilluns 11 fins aquest dijous 14 de juny davant del Centre d’Atenció Primària.
Durant quatre dies es realitzen proves a una cinquantena d’homes i dones entre 45 i 70 anys que han estat escollits aleatòriament tenint en compte factors de risc com la hipertensió, el colesterol o l’obesitat, així com antecedents familiars o fumadors i exfumadors per tal de prevenir possibles malalties cardiovasculars i renals.
En obtenir els resultats de les proves, que queden registrats en l’historial mèdic de cada pacient, és el seu metge o infermer qui determina quines recomanacions són necessàries.

El Bus de la Salut és un projecte de la Diputació de Lleida, la Fundació Renal Jaume Arnó, UDETMA (Unitat de Diagnòstic i Tractament de Malalties Aterotrombòtiques) i el Departament de Salut de la Generalitat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.