El C.A. Terres de Ponent obté una meritòria sisena posició a l’Estatal de cros per clubs

L’equip sub16 va estar format pels atletes dels Xafatolls i del Lleida UA; Marwa Elkouya, Estel Jordan, Aran Badia. Mar Serrano, Marta Mas i Carla Guillen.

L’Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa i el Club Atletisme Terres de Ponent han estat els únics clubs de la província de Lleida que han aconseguit classificacar-se pel Campionat d’Espanya de cros per clubs disputat aquest cap de setmana a Santiponce, Sevilla. El C.A.Terres de Ponent, que va estar representat per atletes sub16 dels dos clubs lleidatans, va obtenir una meritòria 6a posició d’entre 53 entitats participants. L’equip va estar format per Marwa Elkouya, Estel Jordan, Aran Badia. Mar Serrano, Marta Mas i Carla Guillen.

Per part de l’.A.A. Xafatolls hi va participar l’equip masculí sub18, que va aconseguir la 12a posició d’entre 51 clubs participants, amb Pau Aiguadé, Oriol Jové, Mohamed Nouri, Adrian Camarasa i Marc Molina. Així mateix, l’equip masculí sub20 format per Joel Horcajada, Ammar Makhlouf, Genís Alías i Sergi Pascual va obtenir la 30a posició d’entre 38 clubs.

A més, l’atleta targarí Xavi Badia va competir en el format individual  en la categoria absoluta i internacional on va aconseguir la 41 posició amb un temps de 31’04” en un total de 10.100m.

El proper objectiu de tots/es els atletes és preparar la temporada de pista coberta en categoria sub16 (dia 11 de desembre participaran al Campionat d’Espanya de Pista Coberta per Clubs) i també els propers cros on alguns d’ells/es buscaran un lloc per representar la selecció catalana en els campionats de Federacions.

Informa: Redacció