El calendari d’Acudam serà solidari amb dones víctimes de violència masclista

La tercera edició del calendari solidari de l’Acudam de Mollerussa destinarà una part dels beneficis de la seva venda a Refem de Lleida, associació sense ànim de lucre que proporciona un servei d’atenció i residència per a les dones que es troben en una situació d’emergència, com poden ser víctimes de la violència masclista. D’aquesta manera, el projecte de l’entitat del Pla d’Urgell seguirà donant suport a la figura femenina, però s’ha hagut d’adaptar a la situació sanitària. Enguany l’elaboració de les imatges es fa amb els grups de convivència dels seus usuaris i a les seves mateixes instal·lacions. El fotògraf Albert Font torna a encarregar-se d’aquesta tasca de manera altruista.

La iniciativa servirà per finançar també els projectes socials de l’Acudam, que cal recordar que dona suport i feina a persones amb discapacitat intel·lectual. El calendari s’estructurarà en tretze imatges (dotze mesos més la portada) on hi apareixeran un total de trenta dels seus membres. Aquests representaran diferents activitats que realitzen durant el seu dia a dia a l’associació.

La previsió és que el calendari estigui llest a mitjans de desembre i se’n pugui distribuir un miler d’exemplars entre els diferents establiments de la comarca. El preu de venda serà de 5 euros cadascun.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.