El calendari solidari d’ACUDAM homenatja la figura femenina amb dones de tres comarques diferents

Fins a 13 municipis de les comarques del Pla d’Urgell, les Garrigues i l’Urgell col·laboren, a través de les seves associacions de dones, en l’elaboració del calendari solidari de l’ACUDAM per l’any 2020, que ja està en marxa. I és que enguany, com a novetat, localitats de comarques veïnes com Bellpuig, Belianes, Castellserà, Arbeca, entre altres s’han sumat a les que restaven del Pla d’Urgell per participar en la segona edició d’aquesta iniciativa, que completarà el seu homenatge a la figura de la dona i també recaptarà fons per a l’entitat mollerussenca.

Enguany s’han programat quatre sessions de fotografies amb les diferents associacions i els indrets característics de cada poble, un per cada mes, i Mollerussa de portada. A les imatges hi apareixen representats de la respectiva associació de dones de cada poble, juntament amb membres de l’ACUDAM. En aquest sentit, el fotògraf Albert Font torna a ser l’encarregat d’immortalitzar el moment de forma altruista.

La publicació del segon calendari solidari, que tindrà una tirada superior al miler d’exemplars amb un preu de venda de 5 euros per unitat, es preveu que tingui lloc durant la primera setmana del mes de novembre acompanyat d’un making off.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.