El Camp Municipal de futbol de Linyola estrena graderia

20181217_145222

  • Es tracta de dues fileres d’obra d’uns 50 metres de llarg, amb escales laterals amb baranes i capacitat per un centenar de persones assegudes.

Recta final a la renovació del camp de futbol de Linyola amb la instal·lació de la nova graderia. Es tracta de dues fileres d’obra, d’uns 50 metres de llarg, la qual tindrà escales laterals amb baranes i capacitat per un centenar de persones assegudes.

La instal·lació l’està duent a terme l’empresa Corporación Abaco 2014 SL de Torregrossa, i té un cost total de 26.000 euros. Àlex Mases, alcalde de Linyola, explica que aquesta es una de les darreres actuacions que restaven fer al camp de futbol del municipi “finalment el municipi gaudeix d’un camp de futbol totalment reformat. Era de justícia que un poble de futbolistes tingués un camp  i una graderia en condicions”.

20181217_145154

Recordem que l’any passat ja es van finalitzar les obres d’arranjament del camp de joc que van consistir en la alineació i desplaçament de la superfície del camp que va permetre recuperar al voltant de 250 metres quadrats de superfície, que el consistori es reserva per poder instal·lar nous equipaments esportius; també es va instal·lar una nova tanca perimetral i es va millorar i ampliar el perímetre amb una zona pavimentada i la creació de nous espais verds.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.