El Camp Municipal d’Esports de Mollerussa ja llueix la nova gespa artificial

La nova gespa artificial del Camp Municipal d’Esports de Mollerussa ja llueix i té previst estrenar-se el pròxim dia 14 d’agost en un partit de pretemporada. Els operaris iniciaran ara els treballs complementaris per polir l’obra que es realitza paral·lelament a la transformació de les pistes de tennis en un segon camp de futbol 7. La tasca també avança amb bon peu i s’espera que estigui enllestida a finals del mes d’agost. D’aquesta manera, la remodelació del complex esportiu dotarà a Mollerussa d’un espai punter al territori per a la pràctica del futbol.

D’altra banda, la gespa vella que s’ha retirat del Municipal d’Esports es col·locarà en altres instal·lacions de la ciutat com per exemple el camp de futbol de 3×3 ubicat al Parc Municipal, als centres escolars de l’Ignasi Peraire i Pompeu Fabra, entre altres espais.

Les obres de remodelació, que es van iniciar la segona setmana de juliol, compten amb un pressupost de 336.845 euros i també comportaran el canvi del marcador, de les banquetes, de les porteries i del reg del camp gran.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.