El cap de llista de Junts pel Sí a Lleida, Josep Maria Forné, apel·la des de Mollerussa a votar ‘sí’ per dignitat

El cap de llista de la candidatura conjunta de Junts pel Sí a Lleida, Josep Maria Forné, va defensar aquest dilluns, des del teatre l’Amistat de Mollerussa, el suport a la independència de Catalunya com una eina per dir prou a l’immobilisme del Govern central, del que va dir que pateix una sordera interessada cap al clam del poble català. A banda de un motiu de dignitat, Forné va voler desmentir que, dins un Estat català, les pensions no estarien garantides. En aquest sentit, va dir que el dèficit fiscal, de 16.000 milions d’euros anuals de mitjana, suma el pressupost dels departaments de Salut i d’Ensenyament.

La permanència dins la Unió Europea i de l’euro van ser altres de les qüestions més destacades. En aquest sentit, els candidats de la llista de Junts pel Sí també van lamentar que els partidaris del no utilitzin les ajudes de la Política Agrària Comuna amb l’objectiu de construir un discurs de la por.

 

Els dirigents de la candidatura unitària també van fer èmfasi en les possibilitats que s’obren a les comarques de Lleida amb la independència. En aquest sentit, es va fer esment a possibles inversions en infraestructures que potenciïn encara més les exportacions, com ara les connexions viàries i ferroviàries amb els ports de Tarragona i Barcelona.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.