El CAP de Mollerussa trasllada l’àrea d’Urgències per incrementar i millorar el servei als usuaris

Els usuaris del servei d’Urgències hauran de passar a partir d’ara per la porta de part nova de l’edifici del Centre d’Atenció Primària de Mollerussa. El trasllat de les dependències ha permès incrementar el nombre de consultes, que passen de dos a cinc, a més de poder afegir un box més, amb la qual cosa hi haurà un total de tres. També s’ha posat en marxa una nova sala de reanimació i tant el taulell d’urgències com la zona d’espera dels pacients ha canviat d’ubicació.

La directora de l’ABS Pla d’Urgell, Maria del Mar Álvarez, ha explicat que l’any 2014 es van atendre un total de 46.000 urgències. Amb el canvi també es guanya en lluminositat i ventilació, ja que a les tradicionals dependències d’Urgències pràcticament no hi havia finestres. En aquesta zona s’hi habilitaran despatxos i dos consultes de Pediatria.

El centre també estrenarà el proper 14 d’octubre una nova unitat per fer ecografies, evitant d’aquesta manera que els pacients que s’han de fer aquesta prova hagin de traslladar-se fins a la ciutat de Lleida.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.