El Carrilet Fest omple el Palau d’Anglesola de famílies i aprenentatges

El primer festival d’aprenentatges de Ponent ha reunit a més d’un miler d’assistents

L’espectacle inaugural, “Les aventures del Lleó vergonyós”, a càrrec de El Pot Petit, va deixar petit el pavelló poliesportiu del Palau d’Anglesola. Aquest era el plat estrella d’un festival familiar i d’aprenentatges de referència al Pla d’Urgell, que ahir va omplir el municipi de jocs, contes, música i balls. Més d’un miler de persones van omplir el Parc de Sant Roc en els diversos ambients que es van programar per a famílies i infants.

La novetat d’enguany era que el Carrilet Fest incorporava l’etiqueta de Festival d’Aprenentatges, el tercer que se celebra al país, després de Viladecans i Llagostera, i el primer de les comarques de Ponent. Això significa que darrere cada activitat hi havia una cura especial per l’educació, per treballar diferents competències al llarg del dia d’una manera lúdica (comunico, participo, m’implico, m’estimo, somio, decideixo, exploro, experimento, creo i comunico).

Per això els assistents, a banda d’una polsera acreditativa, tenien un bitllet de tren que van anar segellant al llarg de la jornada. En acabar, rebien un petit detall preparat per l’Associació Contra el Càncer, entitat col·laboradora del Carrilet.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.