El Casal d’Avis comença l’1 d’octubre nova temporada amb 14 cursos, un d’ells de sardanes

Les instal·lacions del Casal d’Avis.

El Casal Municipal per a la Gent Gran, que compta amb gairebé 1.200 associats, comença a partir de l’1 d’octubre la nova temporada d’activitats amb catorze cursos, cinc d’ells relacionats amb la música i el ball ja que s’ha detectat una demanda en aquest sentit per part dels usuaris de manera també que, en alguns casos, s’ha hagut d’incrementar fins i tot els grups per tal de poder cobrir aquesta demanda. Entre aquests cursos destaca un taller de sardanes a càrrec de l’Agrupació Sardanista amb motiu del nomenament de Mollerussa com a Capital de la Sardana 2016.

La resta d’activitats que s’ofereixen, algunes d’elles impartides per voluntaris, són gimnàstica, aeròbic, pilates que enguany es combina també amb zumba, memòria activa, microgimnàstica, aquagym, tai-txi, taller de relaxació, informàtica i Internet, pintura i dibuix, musicoteràpia, Te, diàleg, cafè i enguany, com a novetat, també un taller de lectura compartida.

La sala de ball de L’Amistat, el baixos de l’edifici Sant Jordi, la piscina coberta i el mateix casal són les ubicacions en les quals es duran a terme les diferents activitat. La varietat de l’oferta de cursets ha estat possible gràcies a la implicació de la ciutadania ja que matèries com la pintura, el dibuix o la relaxació mental són impartides per personal col·laborador i també pel fet que s’ha format personal de l’Ajuntament per tal que puguin realitzar algunes de les activitats ofertes. A banda de les activitats dirigides, també està previst organitzar cada mes diversos tallers i xerrades de temàtiques diverses com la que va pronunciar el passat dijous l’optometrista i escriptor Manuel Roure.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.