El Casal Municipal Sènior de Mollerussa estrena un mural que anima a la gent gran a ser activa i a cuidar-se

Dissenyat pels artistes locals Carme Maria Martín i Sergi Gaya i pintat en col·laboració del Consell de Participació Sènior

El Casal Municipal Sènior llueix des de divendres passat un mural amb missatge que ocupa tota la paret posterior de l’equipament. És obra de dos artistes locals, Carmen Maria Martín (@kammamarlo) i Sergi Gaya (@peon_prisamata), els quals han comptat amb la col·laboració dels membres del Consell de Participació Sènior en les tasques de pintura i assessorament pel que fa a la idea del missatge a traslladar, ja que es tracta d’animar a la gent gran a participar de la vida activa de la ciutat i a tenir cura de la seva salut física i mental.

La inauguració de l’obra ha tingut lloc aquest divendres passat en el marc d’una festa prèvia a la celebració de Nadal per a totes les persones usuàries de l’equipament i en la qual ha participat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i la vicepresidenta primera del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Rosalia Carnicé, ja que l’obra és finançada per la Diputació de Lleida a través de l’Àrea de la Dona del consell comarcal. També hi ha estat present Sergi Gaya, un dels artistes que l’han dissenyat.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.