El Casal Municipal Sènior inicia curs amb gairebé el doble d’inscripcions

L’Ajuntament treballa per augmentar el nombre de grups i donar sortida a les més de 500 places sol·licitades per participar en cursets

El Casal Municipal Sènior ha obert aquest dilluns el nou curs amb un increment del 46% en el nombre d’inscripcions registrades a la vintena d’activitats d’oci, culturals i esportives que ofereix. Aquesta circumstància ha fet que l’Ajuntament treballi per augmentar els nombre de grups en algunes d’elles per poder donar sortida a aquesta demanda. És el cas d’Activament, que inclou dinàmiques per treballar la memòria i el llenguatge, on s’han fet grups per edats, i també a ioga i anglès de viatge, una de les activitats noves que s’ha incorporat enguany a la graella. Així, enguany s’han registrat un total de 541 inscripcions que corresponen a 320 persones usuàries diferents mentre que l’any passat se’n van registrar un total de 370 corresponents a 240 usuaris.

Altres activitats noves que s’han afegit a la programació i que també han omplert les places són la creació d’una coral de gòspel en col•laboració de l’Escola Municipal de Música, que compta amb 25 persones inscrites, o el taller de teatre per treballar la memòria i fomentar la creativitat, entre altres, que en té una vintena.

La majoria de les activitats que es proposen es duran a terme en el mateix casal, tot i que per motius d’espai algunes de les propostes esportives es fan a la sala polivalent de L’Amistat i també a la piscina coberta, en el cas concret de l’Aquagym.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.