El Casal per a la Gent Gran de Mollerussa inicia curs aquest dijous amb 116 persones inscrites

sala casal gent gran

  • S’han ampliat grups en 4 activitats mentre que les dues activitats en línia no han tingut sortida i una s’ha hagut de reconvertir en presencial

El Casal Municipal per a la Gent Gran de Mollerussa iniciarà el nou curs el pròxim dia 1 d’octubre amb un total de 116 persones inscrites a les 17 activitats que s’ofereixen. Així ho ha indicat aquest matí l’alcalde de la capital del Pla d’Urgell, Marc Solsona, el qual ha valorat positivament la xifra de persones interessades, que suposa un 52% del total que va començar el curs l’any passat. “Les persones grans tenien ganes de tornar a la normalitat, sortir i socialitzar-se”, ha dit i ha assegurat que des de la Regidoria d’Acció Social i Ciutadania s’ha vetllat perquè es faci amb totes les mesures de prevenció i seguretat necessàries.

En aquest sentit, ha recordat que el casal només estarà obert per participar en les activitats dirigides i que, de moment, no s’obrirà com a espai d’esbarjo. Per això, s’ha adaptat l’equipament perquè tots els tallers es puguin dur a terme en les seves instal·lacions. Val a dir que per tal d’ajustar l’oferta a la demanda s’han doblat grups en 4 activitats en concret com són gimnàstica correctiva, gimnàstica postural, ioga i marxa nòrdica, les quals inicialment només tenien un grup previst. Així mateix, destaca que de les dues activitats en línia que s’havien programat, una d’elles no ha tingut inscripció mentre que l’altra s’ha reconvertit en presencial per tal d’ajustar-se a les peticions fetes.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.