El Casal per a la Gent Gran reprèn des d’avui activitats a l’exterior amb la marxa nòrdica i el ball en línia

El Casal Municipal per a la Gent Gran de Mollerussa ha reprès avui les classes presencials de marxa nòrdica i a partir del dia 12 preveu començar les de ball en línia, les quals es faran a l’exterior i en grups de menys de 6 persones, tal com marca la normativa actual. Els dos primers grups dels quatre previstos en marxa nòrdica han començat avui la primera sessió a la zona de la Banqueta i demà ho faran els altres dos. Pel que fa al ball en línia, l’espai escollit per fer l’activitat és el de la pista poliesportiva del parc municipal.

Així mateix, també s’està treballant  per poder iniciar al maig el taller de memòria en dos grups diferents i a la terrassa de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila. Tanmateix s’està valorant també la possibilitat d’implementar altres activitats físiques com el ioga i la gimnàstica correctiva, de cadira i postural, en altres espais exteriors de la ciutat.

Cal recordar que el Casal Municipal per a la Gent Gran va iniciar el curs el passat mes d’octubre amb un total de 116 persones inscrites a les activitats, unes activitats que es van haver d’aturar davant la normativa de la Generalitat per a frenar l’evolució de la pandèmia. No obstant això, cada dimarts i dijous s’ha anat enviant a través dels grups de WhatsApp creats diferents vídeos elaborats pels monitors i monitores de les activitats. L’objectiu ha estat no aturar l’oferta d’activitat per aquest col·lectiu i mantenir-ne el vincle encara que fos de forma virtual.

També amb aquesta voluntat s’han dut a terme diferents xerrades en línia, obertes a tota la ciutadania, sobre temes concrets com han estat la prevenció de l’ictus i com evitar l’insomni, per exemple. Així mateix, també es va dur a terme un taller de memòria el passat febrer i se’n preveu un altre durant el mes d’abril.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.