El Casal per a la Gent Gran reprèn el dia 6 activitats a l’exterior amb la marxa nòrdica i el ball en línia

S’han ampliat grups per poder complir amb la normativa de màxim 6 persones i també es treballa per recuperar el taller de memòria al maig

La marxa nòrdica serà la primera de les activitats que es reprenen després de l’aturada

El Casal Municipal per a la Gent Gran de Mollerussa reprendrà a partir del pròxim dimarts dia 6 les classes presencials de marxa nòrdica i a partir del dia 12 les de ball en línia, les quals es faran a l’exterior i en grups de menys de 6 persones, tal com marca la normativa actual. Per tal de tornar a engegar l’activitat s’han realitzat ajustament per ampliar el número de grups i així donar sortida a la demanda.  En el cas de la marxa nòrdica es faran 4 grups i les classes es desenvoluparan per la Banqueta del Canal mentre que en el de ball en línia, l’espai escollit ha estat la pista poliesportiva exterior del parc municipal.

Així mateix, també s’està treballant  per poder iniciar al maig el taller de memòria en dos grups diferents i a la terrassa de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila. Tanmateix s’està valorant també la possibilitat d’implementar altres activitats físiques com el ioga i la gimnàstica correctiva, de cadira i postural, en altres espais exteriors de la ciutat.

El Casal Municipal per a la Gent Gran va iniciar el curs el passat mes d’octubre amb un total de 116 persones inscrites a les activitats, unes activitats que es van haver d’aturar davant la normativa de la Generalitat per a frenar l’evolució de la pandèmia. No obstant això, cada dimarts i dijous s’ha anat enviant a través dels grups de WhatsApp creats diferents vídeos elaborats pels monitors i monitores de les activitats. L’objectiu ha estat no aturar l’oferta d’activitat per aquest col·lectiu i mantenir-ne el vincle encara que fos de forma virtual.

També amb aquesta voluntat s’han dut a terme diferents xerrades en línia, obertes a tota la ciutadania, sobre temes concrets com han estat la prevenció de l’ictus i com evitar l’insomni, per exemple. Així mateix, també es va dur a terme un taller de memòria el passat febrer i se’n preveu un altre durant el mes d’abril.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.