El Casal Popular l’Arreu commemorarà per primer cop el Dia de l’Alliberament LGTBI

La Megapubilla.

La Megapubilla.

 

El Casal Popular l’Arreu organitzarà per primer cop unes jornades pels drets LGTBI+ per commemorar el Dia per l’Alliberament de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals, que es celebra el proper 28 de juny. Així, el dijous 22 de juny a les 20:30h a la seu del Casal tindrà lloc la xerrada “Els armaris… pels abrics. Una aproximació a la diversitat sexual i de gènere” a càrrec del col•lectiu Colors de Ponent.

Mentre, el dia 28 de juny a les 8 de la tarda a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa s’inaugurarà l’exposició “La Cultura Popular que ens entèn”. Es tracta d’una mostra fotogràfica que barreja festes tradicionals i homosexualitat que busca visibilitzar una realitat existent, donant una visió positiva de les persones homosexuals, que com qualsevol altre ciutadà participem activament a les festes populars, alhora que vol posar de relleu l’heteronormativitat que regna en aquestes festes i convida a reflexionar sobre com fer-les més inclusives.

La programació clourà el 30 de juny a partir de les 9 del vespre, quan tindrà lloc un sopar popular a la fresca i l’espectable còmic amb la vedet Megapubilla. La voluntat del Casal Popular l’Arreu és convidar a la ciutadania de Mollerussa a la reflexió i al debat sobre temàtiques d’actualitat i contribuir als avenços de drets socials i de ciutadania.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.