El Castell del Remei inicia el projecte d’enjardinament amb la plantació de 240 arbres

arbresA mitjans del mes de febrer s’han iniciat els treballs de plantació de 240 arbres a la finca Castell del Remei que culminaran l’any vinent amb un total de 500 exemplars, com a primer pas del projecte integral d’enjardinament que emprèn l’empresa dedicada a l’elaboració de vins i a l’enoturisme.

Fins el mes de març i en funció de la posició descendent de la lluna, es preveu la plantació de varietats autòctones i altres més decoratives que van des de xipresos, plataners, salzes, moreres, mèlies, freixes, aurons, vers, tamarindes, castanyers de les índies, perers de flor, cirerers de flor i arbres de l’amor, fins a arbres tulipers i plantes enfiladisses, subministrats tots per vivers Borda de Castellserà.

Aquest projecte s’emmarca dintre del pla d’infraestructures i instal·lacions que es desenvolupa alhora, amb el soterrament de línies elèctriques i sistemes de reg.

Paral·lelament, s’estan duent altres accions relacionades amb l’entorn natural com la construcció d’un embarcador i la instal·lació d’una illa flotant al llac, la introducció d’aus o la recuperació del Passeig de les Senyoretes.

Castell del Remei fou la hisenda de regadiu més gran de Catalunya a finals del segle XIX i acull el celler centenari que duu el seu nom, el més antic de Catalunya en l’elaboració i etiquetatge de vins de criança.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.